Budapesti vendégem átalakulása 8 hét után

Vendégem 30 éves, irodai munkát végez és páros együttműködésem női tagja (az esküvőre való felkészülés része volt a program számukra).

Endometriózisa és intoleranciái miatt, glutèn-és tejmentes étrendet állítottam össze a részére. 

Étrendjében nem kaphatott helyet a spenót, a sóska, a padlizsán, a sütőtök, a pulyka, a liba, a tonhal, a sprotni, a tilápia, a ponty, a durbincs, a kagyló, a polip, a graham és durum tésztás ételek, a tej, a joghurt, a túró, a mascarpone, a puffasztott rizs, a zabpehely, a hajdina, a nektarin, a dinnyék, a körte, a mangó, a szilva, a mandarin, a pomelo, a grapefruit, a kivi, a szeder, a ribizli, a meggy, a gránátalma, a piros szőlő, a csípős ételek, a fürtös paradicsom, a TV paprika, a jégcsap retek, a fekete retek, az avokádó, a gomba, az articsóka, a spárga, a belsőségek, az édes gyümölcs főzelék, a szalonna, a mandula, a pisztácia, a dió, a tökmag, a mogyoró, a paradió, a kókusz, a gyömbér, a torma és a majonéz, mert nem szereti őket. 

A centikben mérhető változások:

Mellbősèg: 86 cm-ről 84,8 cm

Derékbősèg: 80,5 cm-ről 71,6 cm

Csípő: 86,5 cm-ről 83,6 cm

Jobb és bal kar: 27,5  cm-ről 26 cm

Jobb és bal comb: 57cm-ről 54,4 cm

Az életmódváltás csupán a saját elhatározásod kérdése. 
Az együttműködés alatt, nem kell edzeni vagy sportolni a kívánt eredmény elérése érdekében. Az étrend önmagában is működik, edzés nélkül. 
Vendégemnek nem  kell táplálékkiegészítőket szednie és különböző turmixokat sem kell innia. 
A tanácsadás továbbra is online formában működik. Igyekszem mindekinek megkönnyíteni az életmódváltást, így egyszerű ételek vannak napirenden, melyek alapanyagai bármelyik boltban beszerezhetőek. 

Nálam csupán egy szabály van: enni kell!

„Egyrészt némi fogyási céllal és az étkezésem egészséges alapokra helyezése céljából kerestem fel Adit. Régóta figyeltem már az Instagram oldalát és bizakodóvá tett, hogy egyszerű, de gusztusos és egészséges ételek képei kerültek ki, nem is beszélve a sok sikersztoriról. Szóval hosszú idő utánvágtam bele, „mit veszíthetek” alapon. Az első hetekben nehéz volt megszokni az alapanyagok mérését, főzést, bevásárlást, vagy a kalóriák követését – ezek korábban teljesen kimaradtak a napi rutinomból. 

Szerencsére Adi receptjei könnyen követhetők, grammra pontosan megadott, mennyinek kell a kész fogásnak lennie és mindig megbeszéltük, hogy az egyes alapanyagok (husik, zöldségek, hal stb.) mennyit veszítenek a súlyukból főzés közben, így nagyon jól vezettek a főzés világában. De rengeteg egyebet is megtanultam, például hogy a szervezetem mennyi vizet képes és szeretne felvenni, s hogy én ennek korábban a közelében sem voltam. 

Össszességében változatosabban és több tápanyag bevitelével étkezem már mint korábban. Azt hiszem, jóidőre felvértezett Adi receptekkel, melyek megfelelnek az alapbetegségemnek és ételérzékenységemnek is. Nagyon profi étrendeket kaptam, kaptunk a párommal. A diéta alatt én viszonylag sok többnapos céges tréningen, eseményen és több nagycsaládos ünnepségen vettem részt, amik mellett nem mindig tudtam tisztán tartani a diétát. 

Ennek ellenére is sikerült a fogyási célom közelébe kerülni és sokkal jobban érzem magam mióta diétáztam, az alapbetegségem tünetei is alábbhagytak. Szóval Adi egy egészségesebb énem felé nyitott utat, amit az együttműködésünk után is törekszek követni.”

Várlak titeket sok szeretettel külföldről és belföldről egyaránt.

Életmód és táplálkozási tanácsadás jelentkezés: privát üzenetben